Boho styled minishoot 11 september

YES Ik organiseer weer een minishoot ochtend!!

Super leuk! Maar deze keer niet zomaar minishoot, neeee een BOHO GESTYLDE MINISHOOT! Ik ben er zo super enthousiast over. Ik vertel je graag wat je kan verwachten van deze minishoot, zodat jij net zo enthousiast raakt als ik.


Deze minishoot is bedoeld om voor een kleinere prijs, toch de mooie liefdevolle foto's te creëren waar je zo graag naar verlangt. En dit alles in een boho setting die ik voor jullie verzorg. Deze bestaat onder andere uit kleedjes, mooie kussens, een vaas en bloemen. Het is een toffe setting waarbij de natuurlijke achtergrond ook nog steeds meespeelt. Het beste van beide! Er wordt zelfs nog gezorgd voor een speciaal bijpassend boeket voor in de vaas die je op de foto's ziet. Hoe tof is dat?!


Benieuwd wat er nog meer inbegrepen is? Lees dan snel verder!

Wat kan ik verwachten tijdens de shoot?

De naam minishoot zegt het eigenlijk al, het is een korte shoot van 20 tot max 30 minuten. Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een informatiebrochure die de werkwijze beschrijft. Ik zorg dus dat je compleet voorbereid bij mijn shoot aankomt. Vooral geen stress, want we gaan het juist heel leuk maken! Ook tijdens de shoot zorg ik voor opdrachtjes, leuke spelletjes en klets ik vooral heel veel zodat jullie je geen moment ongemakkelijk hoeft te voelen. Het wordt vooral een hele leuke tijd!

Wat is inbegrepen?

Het leuke van deze minishoot is dat er heel veel inbegrepen is. Zoals hierboven omschreven en zoals je op de foto's op deze pagina kunt zien wordt er een leuke setting gecreëerd. Maar dat is niet alles. Deze minishoot bevat nog veel meer! Hieronder een aantal dingen op een rijtje die allemaal inbegrepen zijn bij de shoot:


  • 10 digitale foto's die je mag kiezen uit online galerij met minimaal 25 foto's
  • Boho setting
  • Gratis gebruik cliënt closet (kijk hiervoor bij mijn instagram highlights!)
  • Uitgebreide informatie brochure vooraf
  • Contact vooraf indien gewenst over styling van de kidsPraktische informatie

Hieronder volgt nog wat praktische informatie over de minishoot.


  • De minishoot vindt plaats in de ochtend op 11 september
  • Locatie: Loonse en Drunense Duinen
  • Tijd: je boekt een tijdslot van 30 minuten
  • Geschikt voor gezinnen max 4 personen (wil je met meer personen komen, neem dan even contact op!)
  • Indien het weer het niet toelaat om de minishoots op 11 september te doen wordt deze precies een week verplaatst naar 18 september. Kun je die dag niet? Dat is natuurlijk heel vervelend, maar dan komt jouw tijdsslot weer vrij. Probeer deze ochtend dus ook voor de zekerheid vrij te houden.

Prijs

De kosten voor de minishoot zijn €75.


Hierbij zitten dus al 10 foto's. Meer foto's bijkopen is mogelijk voor €5 per foto.


Wil je boeken? Reserveer dan middels de onderstaande link. Wanneer ik alle info heb, ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de prijs. Na betaling is jouw plekje definitief!


Hopelijk zie ik je dan! Liefs, Laura

Zo begint het avontuur....