Gezinsmoment

gezinsmoment: wat kan ik verwachten?

Voor alle foto's van je gezin pak jij ook waarschijnlijk je telefoon. Perfect voor de leuke momentjes tussendoor. Maar dan staat er altijd iemand niet op! En zoals je nu waarschijnlijk al hebt ervaren, worden kinderen zo snel groot. Tijd dus om te investeren in een gezinsmoment.


Voor een gezinsmoment ga ik met jullie naar een mooi plekje in de natuur in de omgeving van Tilburg. Ik heb verschillende locaties in de omgeving die allemaal een andere sfeer geven. Ik overleg bepalen we dan ook de juiste locatie voor jullie shoot.


Tijdens de shoot leg ik jullie ongedwongen vast. Ouders vinden zelf vaak wat ongemakkelijk in het begin, maar geen zorgen ik help jullie! Bovendien hou ik nogal van kletsen dus komt goed! Het belangrijkste is dat jullie stil staan bij het moment samen. En ik geef jullie kleine opdrachtjes om je op weg te helpen. We beginnen bijvoorbeeld door gewoon een stukje te wandelen, te knuffelen en af en toe een beetje gek te doen. De wat oudere kinderen geef ik vaak ook opdrachten. Hierbij zet ik mijn ervaring als pedagoog in, maar zijn jullie hierin mijn grootste steun. Jullie kennen je kind het beste, dus nodig ze vooral uit om gek te doen met jullie. Probeer als ouder(s) vooral niet in de lens te kijken, maar lekker van je gezin te genieten. Dan ontstaan de mooiste plaatjes.

Voorbereiding

Nu je een beeld hebt van de shoot is het ook belangrijk om het te hebben over de voorbereiding op een shoot. Want hoe doe je dat eigenlijk? Heel simpel: je krijgt van mij vooraf een brochure waarin handige tips staan. Hierin beschrijf ik mijn werkwijze en daarnaast geef ik tips voor tijdens de shoot.


Daarnaast bevat mijn brochure een korte style guide waarin je kledingadvies krijgt. Hier hoef je natuurlijk niet mee te doen, maar besef je goed dat kleding zorgt voor een bepaalde sfeer in de foto. Daarnaast heb ik voor de dames een cliënt closet met fantastische jurken die je kunt lenen. Maar trek vooral aan waar jullie je prettig in voelen natuurlijk!


Het komt ook vaak voor dat klanten toch graag zelf hun kleding willen kopen maar dan twijfelen of het goed bij elkaar past. Stuur me dan vooral even een berichtje zodat ik mee kan kijken. Dan stemmen we samen jullie kledingkeuze af en help ik je zoeken naar geschikte kledingstukken en kleuren die passen bij het plaatje dat je voor ogen hebt.

Na de shoot

Na ongeveer een uurtje shooten heb ik voldoende beeldmateriaal van jullie prachtige gezinnetje. Daarna maak ik een eerste selectie van de beelden. Daarna zorg ik dat jullie snel (vaak binnen 5 dagen en soms dezelfde dag nog!) een preview krijgen van ongeveer 5 foto's. Zo kun je al een beetje nagenieten!


Zodra ik alle beelden geselecteerd heb, voorzie ik de beelden van een basisbewerking die passend zijn bij mijn stijl. Wanneer dit klaar is krijgen de beelden een watermerk en zet ik ze voor jullie klaar in een mooie digitale galerij. Jullie mogen uit deze galerij een keuze gaan maken uit de beelden. Zodra jullie keuze definitief is ga ik nogmaals aan de slag om de beelden tot in de puntjes af te maken.


Dit proces duurt ongeveer 2-5 weken en is ook afhankelijk van de snelheid waarmee jullie de keuze maken uit de beelden.

Meer info en prijzen

Een gezinsmoment is geschikt voor 2 tot 5 personen uit hetzelfde gezin met kinderen tot 12 jaar. Voor elke persoon extra binnen het gezin reken ik een meerprijs. Ik doe helaas geen familieshoots met meerdere gezinnen.


Bij het gezinsmoment zijn er twee pakketten waar je uit kunt kiezen. Geef je pakketkeuze graag bij de boeking van je shoot aan. Je kunt ten alle tijden overstappen naar het grotere pakket na het zien van de foto's.


Pakket ' gezinsmoment mini'

Voor het mini-pakket betaal je €119. Je krijgt hiervoor een keuze van 15 digitale foto's in hoge kwaliteit die zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl. Deze keuze maak je in een online galerij. Na je keuze doe ik een laatste bewerking en dan krijg je de foto's digitaal in hoge kwaliteit toegestuurd.


*Losse foto's kun je bijbestellen voor €5 per stuk.


Pakket 'gezinsmoment maxi'

Kun je niet kiezen en wil je graag alle foto's, dan betaal je voor het maxi-pakket €169 (ongeveer 30-35 foto's). Je krijgt de foto's digitaal in hoge kwaliteit doorgestuurd. Ook deze foto's zijn door mij zorgvuldig nabewerkt in mijn stijl.


(Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Alles daarbuiten is 0,25 cent per km)