Moedermoment

Wat is een moedermoment?

Het geven van borstvoeding kan voor een moeder heel speciaal zijn. Dit was voor mij bij beide kinderen zeker het geval. Het is een intiem moment tussen mama en kind. En speciaal voor de mama die dit moment wil koesteren en onthouden heb ik het moedermoment in het leven geroepen. Zo blijft dit moment, dit gevoel voor altijd bewaard in een foto. Een serie van foto's waarop de connectie door het geven van borstvoeding zo duidelijk te zien is.

Wat kan ik verwachten?

Wanneer je contact zoekt overleggen we samen welke locatie geschikt is voor een moedermoment. Dit kan zowel in de natuur zijn, of gewoon lekker bij jou thuis! Doe wat bij jou past. Een moedermoment is een korte shoot van ongeveer 20-30 minuten. Tijdens de shoot leg ik allereerst leg ik wat knuffelmomentjes vast zodat jullie aan mijn aanwezigheid kunnen wennen. Wanneer jij merkt dat je kindje honger krijg of het gewoon toe is aan het contact samen kun jij je kindje aanleggen. Ik loop dan rustig om je heen om dit mooie moment in beeld te brengen. Hierbij geef ik je tussendoor nog wat aanwijzingen om het beeld zo goed mogelijk te vangen.

Na de shoot...

Na de shoot maak ik een eerste selectie van de beelden. Daarna zorg ik dat jullie zo snel mogelijk een kleine preview krijgen van ongeveer 3 foto's. Zo krijg je al een beetje een idee van de beelden die je kan verwachten!


Zodra ik alle beelden geselecteerd heb, voorzie ik de beelden van een basisbewerking die passend zijn bij mijn stijl. Wanneer dit klaar is krijgen de beelden een watermerk en zet ik ze voor je klaar in een mooie digitale galerij. Jullie mogen uit deze galerij een keuze gaan maken uit de beelden. Zodra jullie keuze definitief is ga ik nogmaals aan de slag om de beelden tot in de puntjes af te maken.


Dit proces duurt ongeveer 2-5 weken en is ook afhankelijk van de snelheid waarmee je een keuze maakt uit de beelden.

Meer informatie

Deze shoot is geschikt voor een moeder die borstvoeding geeft en haar kind(eren) die ze op dat moment voedt. Wil je jouw partner ook op de foto en wil je foto's samen et je andere kinderen? Boek dan een gezinsmoment en geef aan dat je ook graag borstvoedingsfoto's wilt.


Prijs

Bij een moedermoment zijn er twee pakketten te boeken.


Pakket 'moedermoment mini'

Voor het mini-pakket betaal je €60. Je krijgt hiervoor een keuze van 5 digitale foto's in hoge kwaliteit die zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl. Deze keuze maak je in een online galerij. Na je keuze doe ik een laatste bewerking en dan krijg je de foto's digitaal in hoge kwaliteit toegestuurd.


Pakket 'moedermoment maxi'

Kun je niet kiezen en wil je graag alle foto's, dan betaal je voor het maxi pakket €75 (circa 20 foto's).


(Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Alles daarbuiten is 0,25 cent per km)

Borstvoeding als bijzonder moment om niet te vergeten...