Nieuw leven lifestyle shoot

Welkom kleintje!

Het is zo bijzonder wanneer er een nieuw mensje op de wereld is! Misschien ben je niet meteen gewend aan het moederschap. Of misschien heb je direct een band met je kind. Soms is de start intens en soms juist heel relaxt. Het kan allemaal. Er is in ieder geval één ding dat zeker is: die eerste weken met je kindje zijn bijzonder.


Over een paar jaar wil je graag die eerste weken nog herinneren. De geur van je kindje. Die lieve kleine tenen en vingertjes. De kwetsbaarheid. De liefde. Dit leg ik graag voor jullie vast op beeld. Deze bijzondere foto's zullen je voor altijd laten herinneren hoe klein ze waren.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een nieuw leven shoot neem ik uitgebreid de tijd voor jullie. Ik ga mee in het ritme van jullie gezin. Soms kan je kindje last hebben van krampjes tijdens de shoot, of krijgt het honger. Geen probleem! De zorgen voor jullie kind zal altijd voor gaan. Het is daarom ook vaak dat ik ongeveer 1,5 uur tot maximaal 2 uur bij je thuis ben. Een nieuw leven shoot vergt geduld. Je kleintje is immers net op deze wereld met enorm veel prikkels. Hierdoor is er genoeg tijd om bijzondere momenten vast te leggen, maar ook voldoende tijd om mee te gaan in de flow van het gezin. Want een baby (of vaak ook broertjes/zusjes) laten zich niet altijd makkelijk sturen. Het is dan ook niet erg als je kindje het soms even lastig heeft. Ik neem de tijd!


Tijdens een shoot maak ik diverse beelden. Een foto als kersvers gezin, alleen met beide ouders, beelden met broertje/zusje en ook close up beelden van jullie prachtige baby. Hierdoor ontvangen jullie een prachtig totaalbeeld van deze magische tijd.

Voorbereiding

Nu je een beeld hebt van de werkwijze tijdens een shoot neem ik je nog even meer in de voorbereiding. Wanneer je een shoot geboekt hebt krijg je bij mij een informatiebrochure toegestuurd. Hierin staan veel tips. Zo geef ik je onder andere kledingadvies om het mooiste resultaat de bereiken. Daarnaast heb ik een cliënt closet met mooie jurken waar je gebruik van kan maken. Dit wordt bij een nieuw leven shoot ook veel gedaan omdat deze jurken mooi vallen op je lichaam na een bevalling. Maar trek vooral aan waar jullie je fijn bij voelen.


Als daglichtfotograaf ben ik afhankelijk van het licht. Je kunt vooraf foto's sturen van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en babyamer zodat ik alvast kan kijken welke ruimte het meeste licht heeft en het mooist zal overkomen om beeld. Ook de kleur op de muur is bijvoorbeeld heel bepalend voor de foto dus ben niet bang om hierover al contact op te nemen voordat de shoot plaatsvindt.


Heb je daarna nog vragen of twijfel je over de kleding, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik denk graag met je mee!

Na de shoot...

Na de shoot maak ik een eerste selectie van de beelden. Daarna zorg ik dat jullie snel (vaak binnen 5 dagen en soms dezelfde dag nog!) een preview krijgen van ongeveer 5 foto's. Zo kun je al een beetje nagenieten!


Zodra ik alle beelden geselecteerd heb, voorzie ik de beelden van een basisbewerking die passend zijn bij mijn stijl. Wanneer dit klaar is krijgen de beelden een watermerk en zet ik ze voor jullie klaar in een mooie digitale galerij. Jullie mogen uit deze galerij een keuze gaan maken uit de beelden. Zodra jullie keuze definitief is ga ik nogmaals aan de slag om de beelden tot in de puntjes af te maken.


Dit proces duurt ongeveer 2-5 weken en is ook afhankelijk van de snelheid waarmee jullie de keuze maken uit de beelden.

Prijs

Er zijn twee verschillende pakketten te boeken.


Pakket ' nieuw leven mini'

Voor het mini-pakket betaal je €149. Je krijgt hiervoor een keuze van 15 digitale foto's in hoge kwaliteit die door mij zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl. Deze keuze maak je in de online galerij. Na je keuze doe ik een laatste bewerking en dan krijg je de foto's digitaal in hoge kwaliteit toegestuurd.


*Losse foto's kun je bijbestellen voor €5 per stuk.


Pakket ' nieuw leven maxi'

Kun je niet kiezen en wil je graag alle foto's, dan betaal je voor het maxi-pakket €199 (ongeveer 45 foto's). Je krijgt de foto's digitaal in hoge kwaliteit doorgestuurd. Ook deze foto's zijn door mij zorgvuldig nabewerkt in mijn stijl.


(Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Alles daarbuiten is 0,25 cent per km)

Zo begint het avontuur....